Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Si fa temps que fas dietes per afavorir la pèrdua de pes o estàs planejant aprimar-te, probablement t’interessa conèixer els complements alimentaris que t’ajudaran a agilitzar i facilitar aquest procés.

És per això que en aquest article et proposem uns quants complements alimentaris que t’ajudaran a baixar de pes. Això és així perquè aquests contenen minerals, vitamines, herbes, enzims i aminoàcids, entre d’altres, els quals presenten molts beneficis pel nostre organisme.

No obstant això, el més important és portar un estil de vida i una dieta equilibrada i saludable i que ens faci sentir bé, així com mantenir-nos actius físicament. També ens ajudarà el fet de reduir la ingesta de calories i eliminar alguns aliments alts en greix i carbohidrats.

Des de Farmàcia Floresta, et proposem uns quants complements alimentaris que et poden ajudar a acompanyar la teva rutina d’alimentació i exercici i afavorir la pèrdua de pes de forma saludable:

Complements alimentaris per afavorir la pèrdua de pes

Cafeïna

La cafeïna augmenta el nostre nivell d’energia, donat que és un estimulant del sistema nerviós central. Tanmateix, aquesta accelera el metabolisme del greix i, per tant, ens ajuda a aprimar-nos o bé evitar que pugem de pes molt ràpidament.

És important que tinguem en compte la quantitat que podem prendre, ja que aquest pot fer-nos sentir massa nerviosos/es o agitats/des.

Té verd

Per la seva banda, el té verd també és estimulant. Aquest presenta propietats diürètiques i lipolítiques, ajudant a l’organisme a cremar calories.

Tradicionalment, el té verd s’ha utilitzat com a estimulant per reduir la fatiga i sensació de debilitat, així com per facilitar l’excreció urinària.

A banda dels seus beneficis, aquest també conté un alt component de cafeïna, fet que també pot provocar alteracions en el nostre estat d’ànim.

Carnitina

La carnitina és una molècula que el nostre organisme fabrica per si mateix. Aquesta té la missió d’enviar àcids grassos a la mitocòndria, amb l’objectiu de prevenir l’acumulació de greix.

D’aquesta manera, la manca de carnitina provoca que el cúmul de greix sigui superior i és per això que aquesta pot ajudar-nos a aprimar.

Àcid linoleic

Aquest àcid gras està present en quantitats petites als lactis i a la carn, sobretot aquells que provenen d’animals alimentats en pastura. L’àcid linoleic redueix el greix corporal, augmenta la massa muscular i regula els nivells de la glucosa en sang.

A més, també se li atribueixen propietats anticancerígenes.

A banda de tots aquests consells, és important tenir en compte que aquests suplements només afavoriran i ens ajudaran a perdre pes, però que en cap cas són miraculosos.

Si vols més informació sobre suplements alimentaris o vols que t’aconsellem sobre quins són més adients per tu, no dubtis en fer-nos una visita a Farmàcia La Floresta.